info@gonilinuks.mk +389 71 823 823 Главадахара 31-45, Скопје

Кои сме ние?

Дозволете да бидеме дел од вашата замисла

Вашиот план го доведеме до реализација.

ГОНИ ЛИНУКС“ постои од 2000 година, започната како фамилијарен бизнис, кој низ годините прерасна во компанија која се гордее со својот викоквалификуван тим од експерти во својата област. Главната дејност на компанијата е производство на метални производи и челична конструкција со европски стандарди, за кои поседуваат и лиценци.

Компанијата има и стручен кадар од машински инженери, градежни инженери и дипломиран архитект. Работниците се поделени според хиерархијата што компанијата ја има развиено според потребите, каде што работниците се распоредени низ линиите на производство, како и монтажните тимови кои ги вршат теренските услуги. Работи на големи проекти како Sarajevo Steakhouse и Retail point.

Компанијата сега поседува четири одделенија:

  • Оддел за производство метални конструкции;
  • Оддел за монтажа на сендвич панели (кровни и ѕидни панели);
  • Оддел за лимарија;
  • Оддел за фарбање;

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

50+

Завршени проекти

100+

Задоволни клиенти

100+

Работници и инженери

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?

Контактирајте не за вашата потреба - проект, производ и друг вид барање. Нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена, квалитет и рок за изработка според договор.

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

HARBIN SUPERMARKET

TONUS

QUANTUM SOLUTIONS

BIS OIL

VFV CLINIC

SARAEVO STEAK HOUSE

RETAIL PARK POINT

AQUADUCT RESIDENCE