goni.linux@gmail.com +389 71 823 823 Македонска-Косовска Бригада 44/5, Скопје

ПРОЕКТИРАЊЕ, ДИЗАЈН И СТАТИКА

Нашата компанија располага со стручен кадар кој обезбедува дизајнерски услуги. Проектот е направен врз основа на барање на клиентот и во согласност со меѓународните градежни стандарди.За клиенти кои немаат завршени проекти, обезбедуваме проекти за: архитектура, статика.

МОНТАЖА НА СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ

Кровните, ѕидните и фасадните сендвич панели, освен тоа што влијаат врз краткотрајноста на изградбата на објектот даваат и долгорочна термоизолациска заштита, отпорност на кондензацијата како и повеќекратно намалување на трошоците.Нашата компанија користи висока технологија за нивна монтажа и обучен тим.

КРОВНИ И ЅИДНИ ПАНЕЛИ ЗА ЕКО СРЕДИНА

Еколошки тестирани и одобрени. Овој систем на градба придонесува за глобална заштеда на енергија.

МОНТАЖА НА ОЛУЦИ И ЛИМАРСКИ РАБОТИ

НОлуците се многу важен елемент при завршувањето на одредена градба. Независно од видот на градбата, олуците го штитат вашиот објектот од навлегување на вода. Нивната монтажа е од огромна важност и влијае на целокупниот квалитет на олуците. Гони Линукс изработува и монтира олуци од квалитетен европски лим.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

50+

Завршени проекти

100+

Задоволни клиенти

100+

Работници и инженери

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?

Контактирајте не за вашата потреба - проект, производ и друг вид барање. Нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена, квалитет и рок за изработка според договор.