goni.linux@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Македонска-Косовска Бригада 44/5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Услуги.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Проектирање, дизајн и статика

 
Нашата компанија располага со стручен кадар кој обезбедува дизајнерски услуги. Проектот е направен врз основа на барање на клиентот и во согласност ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 

Монтажа на сендвич панели

 
Кровните, ѕидните и фасадните сендвич панели, освен тоа што влијаат врз краткотрајноста на изградбата на објектот даваат и долгорочна термоизолациска ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 
 

Кровни и ѕидни панели за еко средина

 
Еколошки тестирани и одобрени. Овој систем на градба придонесува за глобална заштеда на енергија.
 
 
 
 
 
 

Монтажа на олуци и лимарски работи

 
Олуците се многу важен елемент при завршувањето на одредена градба. Независно од видот на градбата, олуците го штитат вашиот објектот од навлегување ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 

50+

 
 
Завршени проекти
 
 
 

100+

 
Задоволни клиенти
 
 
 

100+

 
Работници и инженери
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Барате реализација на вашиот план?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите партнери

 
 
 

Tonus

 
 
 
 

Quantum Solutions

 
 
 
 

Bis Oil

 
 
 
 

VFV Clinic

 
 
 
 
 
 

Saraevo Steak House

 
 
 
 

Aquaduct Residence

 
 
 
 

Retail Park Point

 
 
 
 

Harbin Supermarket