Македонска-Косовска Бригада 44/5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Голема метална конструкција

 
Дозволете да бидеме дел од вашата замисла. Вашиот план го доведеме до реализација.
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 
 
 
 
 
 
Дозволете да бидеме дел од вашата замисла
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вашиот план го доведеме до реализација.
 
 
 
 
 
 
 
„ГОНИ ЛИНУКС“ постои од 2000 година, започната како фамилијарен бизнис, кој низ годините прерасна во компанија која се гордее со својот викоквалификуван тим од експерти во својата област. Главната дејност на компанијата е производство на метални производи и челична конструкција со европски стандарди, за кои поседуваат и лиценци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Проектирање, дизајн и статика

 
Нашата компанија располага со стручен кадар кој обезбедува дизајнерски услуги. Проектот е направен врз основа на барање на клиентот и во согласност со меѓународните градежни стандарди.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Инсталација на сендвич панели

 
Кровните, ѕидните и фасадните сендвич панели, освен тоа што влијаат врз краткотрајноста на изградбата на објектот даваат и долгорочна термоизолациска заштита, отпорност на кондензацијата како и повеќекратно намалување на трошоците.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кровни и ѕидни панели за еко средина

 
Еколошки тестирани и одобрени. Овој систем на градба придонесува за глобална заштеда на енергија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Монтажа на олуци

 
Олуците се многу важен елемент при завршувањето на одредена градба. Независно од видот на градбата, олуците го штитат вашиот објектот од навлегување на вода.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дел од нашите проекти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 

50+

 
 
Завршени проекти
 
 
 

100+

 
Задоволни клиенти
 
 
 

100+

 
Работници и инженери
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Барате реализација на вашиот план?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите партнери

 
 
 

Tonus

 
 
 
 

Quantum Solutions

 
 
 
 

Bis Oil

 
 
 
 

VFV Clinic

 
 
 
 
 
 

Saraevo Steak House

 
 
 
 

Aquaduct Residence

 
 
 
 

Retail Park Point

 
 
 
 

Harbin Supermarket